Go to Top

Wanbetalers / opgeroepen voor rechtbank

Het komt helaas vaak voor dat rekeningen niet op tijd worden betaald. Ook kan het gebeuren dat u wordt aangesproken om een rekening te betalen waar u het niet mee eens bent. In beide gevallen is het verstandig een specialist te vragen u te helpen met de juiste stappen en het goed en doeltreffend verwoorden van uw standpunten.

Als u iets heeft geleverd, werk heeft gedaan of een opdracht heeft uitgevoerd, dan wilt u gewoon betaald krijgen. Dat is essentieel voor uw voortbestaan.
Als na redelijk overleg uw rekening nog niet wordt betaald, zijn er vele manieren om betaling alsnog af te dwingen. Bijvoorbeeld kan er een incasso Kort Geding worden gestart, er kan beslag worden gelegd of, in het uiterste geval, kan er faillissement worden aangevraagd.

Ook kan het zijn dat u als opdrachtgever niet tevreden bent met een levering en de rekening, en dus met een goede reden niet heeft betaald. Desondanks moet u verschijnen bij een rechter wegens de niet betaalde rekening.

Advocatenkantoor Hoveijn heeft veel ervaring in het voeren van de genoemde procedures en kan uw standpunten daarbij perfect verwoorden.

Neemt u vooral vrijblijvend contact op om uw situatie te bespreken. Uiteraard kan ook hierbij worden overlegd over een redelijk tarief.

> Vastgoed en huur
> Huurder / verhuurder

> Koper / verkoper
> Appartementseigenaar / VvE