Go to Top

Appartementseigenaar / VvE

Uiteraard is het vervelend als de VvE te weinig geld over heeft voor onderhoud, en dat kan helemaal vervelend zijn als u een appartement net onder het dak hebt. Ook wilt u als VvE graag een goede oplossing als een eigenaar weigert de bijdrage te betalen, omdat anders het noodzakelijke onderhoud niet kan worden uitgevoerd.

Belangrijkste orgaan van een VvE is de vergadering van eigenaren. Als de vergadering te weinig doet aan onderhoud heeft u meerdere mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld binnen een maand vernietiging van een besluit vragen, of een vervangende machtiging aan de kantonrechter.

Uiteraard zijn er vele andere veelvoorkomende onderwerpen die binnen uw VvE kunnen spelen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van overtreding van de reglementen, overlast door harde vloeren, schotelantennes, groot onderhoud en de inning van voorschotbijdragen. Advocatenkantoor Hoveijn heeft veel expertise met het voeren van VvE-procedures en met het oplossen van complexe juridische vraagstukken binnen de VvE.

Neemt u gerust eens vrijblijvend en kosteloos contact op voor overleg over uw situatie.

> Vastgoed en huur
> Wanbetalers / opgeroepen voor rechtbank
> Huurder / verhuurder

> Koper / verkoper
> Huurrechtutrecht.nl